Advertisement

Παοκ Ολυμπιακόσ 0-1 : Super League Olympiakos Paok 0 1 Teliko Spor Iefimerida Gr / Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.

Παοκ Ολυμπιακόσ 0-1 : Super League Olympiakos Paok 0 1 Teliko Spor Iefimerida Gr / Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Ρότσεστι 11 (3/3 τρίποντα, 4 λάθη), μπάλντουιν 2 (1/3 δίποντα, 3 ριμπάουντ), πολ 6 (0/3 τρίποντα), κόνιαρης, μπάικς (2 κλεψίματα, 2 λάθη), βεζένκοβ 10 (2), πρίντεζης 8 (4/7 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), παπανικολάου 12 (2. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο παοκ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε την μπάλα περισσότερο στην κατοχή του στο πρώτο ημίωρο πιέζοντας ψηλά τους παίκτες του ολυμπιακού που δεν μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ.

Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Ημίχρονο στο γεώργιος καραϊσκάκης με τον ολυμπιακό να προηγείται. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι.

Paok Olympiakos 0 1 Live To Elegxoyn Oi Ery8roleykoi Psaxnontai Oi Ghpedoyxoi Paok Olybiakos 0 1 Live To Elegchoun Oi Erythrolefkoi Psachnontai Oi Gipedouchoi
Paok Olympiakos 0 1 Live To Elegxoyn Oi Ery8roleykoi Psaxnontai Oi Ghpedoyxoi Paok Olybiakos 0 1 Live To Elegchoun Oi Erythrolefkoi Psachnontai Oi Gipedouchoi from images32.inewsgr.com
Οι χαφ του παοκ είναι καλοί για να κυκλοφορήσουν μπάλα, να ''τρυπήσουν'' από το πλάι, αλλά είτε δεν πολυπατάνε περιοχή, είτε αν βρεθούν σε θέση βολής δεν σκοράρουν. Αν και μόλις στο 6' υπέστησαν την ψυχρολουσία με τον τραυματισμό του παπασταθόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το σοκ, έφεραν το παιχνίδι και τον παοκ στα. Μπορεί ο παοκ να μην έφυγε με βαθμό ή βαθμούς από το «γ. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Στο 22' ο καμαρά κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος, σούταρε με το δεξί, αλλά ο.

Η σελίδα της ομάδας παοκ στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Παρά ταύτα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έγινε από τον ολυμπιακό. Με τέσσερις μπαλωθιές στον ημιτελικό κυπέλλου! Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Άδικος αποκλεισμός από τον τελικό κυπέλλου. Οι χαφ του παοκ είναι καλοί για να κυκλοφορήσουν μπάλα, να ''τρυπήσουν'' από το πλάι, αλλά είτε δεν πολυπατάνε περιοχή, είτε αν βρεθούν σε θέση βολής δεν σκοράρουν. Ο γιώργος γεωργίου και οι ακροατές του real fm σχολιάζουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ολυμπιακο και παοκ για την όγδοη. Ημίχρονο στο γεώργιος καραϊσκάκης με τον ολυμπιακό να προηγείται. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν.

*παοκ 26/37 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι. Άδικος αποκλεισμός από τον τελικό κυπέλλου. Ημίχρονο στο γεώργιος καραϊσκάκης με τον ολυμπιακό να προηγείται.

Paok Olympiakos Ery8roleyko Parti Mesa Sthn Toympa Video Photos Onsports Gr
Paok Olympiakos Ery8roleyko Parti Mesa Sthn Toympa Video Photos Onsports Gr from onsports.bbend.net
Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Αν και μόλις στο 6' υπέστησαν την ψυχρολουσία με τον τραυματισμό του παπασταθόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το σοκ, έφεραν το παιχνίδι και τον παοκ στα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Η σελίδα της ομάδας παοκ στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). *παοκ 26/37 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο. Ημίχρονο στο γεώργιος καραϊσκάκης με τον ολυμπιακό να προηγείται. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ!

Ρότσεστι 11 (3/3 τρίποντα, 4 λάθη), μπάλντουιν 2 (1/3 δίποντα, 3 ριμπάουντ), πολ 6 (0/3 τρίποντα), κόνιαρης, μπάικς (2 κλεψίματα, 2 λάθη), βεζένκοβ 10 (2), πρίντεζης 8 (4/7 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), παπανικολάου 12 (2. Ο παοκ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε την μπάλα περισσότερο στην κατοχή του στο πρώτο ημίωρο πιέζοντας ψηλά τους παίκτες του ολυμπιακού που δεν μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι. Με τέσσερις μπαλωθιές στον ημιτελικό κυπέλλου! Η σελίδα της ομάδας παοκ στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). *παοκ 26/37 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο. Μπορεί ο παοκ να μην έφυγε με βαθμό ή βαθμούς από το «γ. Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον παοκ και τον ολυμπιακό ήταν ανέκαθεν μεταξύ των καλύτερων στη διάρκεια μιας ποδοσφαιρικής σεζόν. Αν έβαζαν και γκολ, θα ζητούσαν επταψήφια ποσά ετησίως. Άδικος αποκλεισμός από τον τελικό κυπέλλου. Οι χαφ του παοκ είναι καλοί για να κυκλοφορήσουν μπάλα, να ''τρυπήσουν'' από το πλάι, αλλά είτε δεν πολυπατάνε περιοχή, είτε αν βρεθούν σε θέση βολής δεν σκοράρουν.

Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Άδικος αποκλεισμός από τον τελικό κυπέλλου. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Αν και μόλις στο 6' υπέστησαν την ψυχρολουσία με τον τραυματισμό του παπασταθόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το σοκ, έφεραν το παιχνίδι και τον παοκ στα.

Paok Olympiakos 0 1 To Phre Kai Sto Xalaro Sportime Gr
Paok Olympiakos 0 1 To Phre Kai Sto Xalaro Sportime Gr from www.sportime.gr
Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ημίχρονο στο γεώργιος καραϊσκάκης με τον ολυμπιακό να προηγείται. Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! Παρά ταύτα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έγινε από τον ολυμπιακό. *παοκ 26/37 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο. Ο γιώργος γεωργίου και οι ακροατές του real fm σχολιάζουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ολυμπιακο και παοκ για την όγδοη. Μπορεί ο παοκ να μην έφυγε με βαθμό ή βαθμούς από το «γ. Άδικος αποκλεισμός από τον τελικό κυπέλλου.

Αν και μόλις στο 6' υπέστησαν την ψυχρολουσία με τον τραυματισμό του παπασταθόπουλου, οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το σοκ, έφεραν το παιχνίδι και τον παοκ στα.

Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! Αν έβαζαν και γκολ, θα ζητούσαν επταψήφια ποσά ετησίως. *παοκ 26/37 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο. Στο 22' ο καμαρά κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος, σούταρε με το δεξί, αλλά ο. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Ο παοκ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, κράτησε την μπάλα περισσότερο στην κατοχή του στο πρώτο ημίωρο πιέζοντας ψηλά τους παίκτες του ολυμπιακού που δεν μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι. Σα, ελαμπντελαουί, σεμέδο, μπα, τσιμίκας, γκιγιέρμε, καμαρά, μπουχαλάκης. Ο γιώργος γεωργίου και οι ακροατές του real fm σχολιάζουν το ντέρμπι ανάμεσα σε ολυμπιακο και παοκ για την όγδοη. Μπορεί ο παοκ να μην έφυγε με βαθμό ή βαθμούς από το «γ. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Στιγμιότυπα καλύτερα διαβασμένος, οργανωμένος και ψυχωμένος ο ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την τούμπα (αυτογκόλ γιαννούλη, 49') κι. Ρότσεστι 11 (3/3 τρίποντα, 4 λάθη), μπάλντουιν 2 (1/3 δίποντα, 3 ριμπάουντ), πολ 6 (0/3 τρίποντα), κόνιαρης, μπάικς (2 κλεψίματα, 2 λάθη), βεζένκοβ 10 (2), πρίντεζης 8 (4/7 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), παπανικολάου 12 (2.

Πάρτι τίτλου για τον ολυμπιακό, με καλεσμένο τον παοκ! παοκ ολυμπιακόσ. *παοκ 26/37 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο.

Post a Comment

0 Comments